Om oss


Aros Finans bildades under namnet Aimat Finans 2006 och har sedan dess framför allt sysslat med bilfinansiering. Under 2011 beslutade företagsledningen att bredda verksamheten och startade affärsområdena factoring och bokföring. Detta beslut är grundat i en vilja att stärka företaget på lång sikt samt att fylla ett behov som finns i många branscher av ett lokalt factoringbolag i Uppsala. Företagets ledning har 30 års erfarenhet av finansiella tjänster, bland annat från GE Capital och Santander Consumer Bank, vilket ger företaget en unik insikt i svenskt företagande.

Vår affärsidé

Aros Finans är en ny aktör på factoringmarknaden med en unik affärsidé. Vi ska förse små och medelstora företag i Uppsala och Mälardalen med tjänster såsom factoring, bilfinansiering och administration. Våra ledord är kundfokus, tillgänglighet och service.

Med 30 års erfarenhet i finansbranschen vet vi vilka utmaningar du som företagare ställs inför när det gäller brist på likviditet, fordonsfinansiering och administration. Vi hjälper dig med dina problem, effektivt och smidigt, med personlig och nära kontakt med dig och dina kunder. Vår företagsledning har lång erfarenhet av finansiella tjänster samt ett stort kontaktnät i Uppsala och resten av Mälardalen. När du anlitar oss kan du lita på att vi ser ett steg längre, vi vårdar din relation med dina kunder.

Vår vision

Vår vision är att bli det ledande finanshuset i Uppsala när det gäller fakturaköp, bokföring och biladministration. Dit når vi genom skräddarsydda lösningar för dig som kund, ett trevligt bemötande, snabb handläggning och personlig kontakt. Vi ser relationen med dig som kund i ett långsiktigt perspektiv, där vi vill växa tillsammans med ditt företag och hjälpa dig förverkliga ditt företags potential.
Trött på att vänta? Vill du ha din betalning direkt?Läs om vår senaste tjänst


Aimat Finans


Box 1059
74150 Uppsala

Öppettider
Mån-fre 09:00-18:00
Lunchstängt 12:30-13:30
För mer information om Aros Finans och dess tjänster, vänligen besök vår hemsida från en dator eller ring.